Mobiliteitsonderzoek Fascinatio


Geachte heer/mevrouw,

Fijn dat u mee wil doen aan dit onderzoek. Het doel van dit onderzoek is bij te dragen aan een betere bereikbaarheid van het Rivium en omgeving. 

In deze vragenlijst zal worden gevraagd naar postcode en reisgedrag (vervoermiddel, bestemming etc.) Hier willen we reisafstand, richting, eventuele ideale vervoerwijze en mogelijkheden voor een van de nieuwe vervoermiddelen bepalen. Dit onderzoek bestaat uit open en meerkeuze vragen, het invullen duurt maximaal vijf minuten. Teruggaan naar eerdere vragen is mogelijk. Let op: als u terug wil naar een vorige vraag, maak dan gebruik van de knop 'vorige'. Als u op de vorige knop van uw browser clickt wordt u uit de vragenlijst gegooid. Vragen met een * ervoor zijn verplichte vragen, u krijgt een melding als u de vraag overslaat zonder iets in te vullen. 

Onder de deelnemers aan dit onderzoek verloten we 20 cadeaubonnen van € 15,- en een IPAD. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, dan kunt u bij de laatste vraag uw e-mailadres achterlaten. Winnaars krijgen bericht per e-mail.

Hartelijk dank voor uw medewerking,

Mede namens onze opdrachtgevers de gemeente Capelle a/d IJssel en de Verkeersonderneming Rotterdam, OC Mobility Research, oc@planet.nl.Privacy beleid
Deze enquête is anoniem. De gegevens die worden vastgelegd over de ingevulde enquête bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden, tenzij er in een vraag expliciet naar wordt gevraagd. De gegevens die u invult in deze enquête worden niet voor andere doeleinden dan dit onderzoek gebruikt.